petek servisi Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Kombi ve petek içinde biriken tortular pas ve kir kombiden giden suyun akışını azaltır her 2 yılda bir petek, her yıl kombi temizliğinin faydaları çAlright

bu dediklerimden biri veya bir kaçınında sorun var ise petekleriniz ısınmaz veya bir kısım petek ısınır.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa challenge kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa challenge tesisattan kaynaklanıyordur.

• Yıkama işlemi için tazyikli su kullanılır. Petek temizliği hizmeti için firmamızdan her an hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

İstanbul Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile seven/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere propertyımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Kombinizi bize emanet edin petekleriniz iyi ısınması için kendi evimizde temiz ve titizlikle çalıştığımız gibi sizin de petek servisi eviniz bizim evimiz gibidir.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle istanbul petek servisi kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Petek tıkalı bir şekilde uzun süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara davetiye çıkarmış olursunuz.

Teklifler ayrıca petek servisi e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

petek ısınmama sebepleri istanbul petek servisi arasında en çOkay karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

Merhabalar kısaca istanbul petek servisi özetleyeyim 30dk ile ninety dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce lira alan dolandırıcılardan değilim....

Firmamız bu hizmetleri sizlere en profesyonel şekilde veriyor ve yılın en soğuk günlerinde dahi yüksek bir performansla ısınma sağlıyor. Kombi peteklerinin temizlenmesinde en iyi solüsyonların kullanılmasına da önem veriyoruz.

Report this wiki page